Vi som jobbar här

Diyari

Rektor
Var med och startade Valen 2017. Tog tillsammans med förskolepedagogen tog över verksamheten och driver nu förskolan dygnet runt med stort engagemang och vilja. Har Mullepedagogik som ett special projekt där vi går ut en gång i veckan i skogen och utforskar naturen.

Jimmy

Förskolepedagog
Började arbeta på valen HT 2017 och har sedan dess bara växt i sin roll. Hittar ständigt på nya roliga utmanande aktiviteter, både för barnen och för sina kollegor. Älskar att utforska rymden, spela gitarr och utmana barnens kreativitet och fantasi.

Agnieszka

Barnskötare
Började arbeta på Valen VT2020. Hittar alltid på roliga aktiviteter som passar alla barn, stora som små. Är ”Craftsy” och utmanar både barn som kollegor. Är strukturerad, trygg och har arbetat som barnskötare i snart 9 år.

Madelene

Barnskötare
Började arbeta på Valen HT 2018. Lyssnar gärna på musik och nynnar på sånger tillsammans med barnen. Vid sidan av Valen älskar Madde att undervisa i dans, samt dansa själv, och utmanar därför gärna barn i deras motoriska- och kreativa utveckling.